Autor: I. G.
Datum objave: 16.01.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


UFC 93

Danas u Dublinu

Nakon spektakularne priredbe na prošlogodišnjem eventu UFC 92 slijedi također zanimljiva priredba UFC 93 na kojoj će nastupiti PRIDE-ovi veterani Mark Coleman, Mauricio Rua i Dan Henderson.


"UFC 93: Franklin vs. Henderson" kako glasi naziv eventa donosi nam zanjimljivu borbu Richa Franklina i Dana Hendersona ali i revanš između Mark Colemana i Mauricia Rue. Njihova prva borba na priredbi PRIDE 31 završila je pobjedom Colemana koji je nakon što je sudac prekinuo borbu nastavio udarati Mauricia koji je ležao na parteru sa slomljenom rukom. Coleman je tom prilikom odgurnuo i sudca a potom je u ring uletio i Silva te ostali ljudi iz oba kuta i nastao je pravi kaos, nagurivanja i prijetnje su letjele sa obadvije strane.

Mark Coleman o nadolazećoj borbi: "Postoji zla krv između mene i Shoguna to je sigurno. On je taj koji gleda ovu borbu s osobne strane. Nemam ništa protiv njega,dogodilo se. Želi reći da mi se posrećilo s njime, ako on to gleda osobno onda i ja ovu borbu shvaćam tako."

Coleman je zadnju borbu odradio na PRIDE 32 gdje je poražen od velikana Fedora Emilianenka polugom na ruci. Na ovoj priredbi neće biti niti jedne borbe u teškoj kategoriji tako da će se revanš održati u lakoteškoj.Također se spominje da će Shogun ako pobjedi dobiti priliku na UFC 97 protiv Chuck Liddella.

FIGHTCARD:

Dan Henderson - Rich Franklin
Mark Coleman - Mauricio "Shogun" Rua
Alan Belcher - Denis Kang
Jeremy Horn - Rousimar Palhares
Marcus Davis - Chris Lytle
Martin Kampmann - Alexandre Barros
Eric Schafer - Antonio Mendes
Tomasz Drwal - Ivan Serati
Tom Egan - John Hathaway
Denis Siver - Nate Mohr
1329
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije