Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


UFC 84: ILL WILL – REZULTATI

UFC 84 donio odlične borbe, BJ Penn obranio titulu prvaka protiv Seana Shreka nokautom u trećoj rundi. Brazilac Wanderlei Silva za samo 36 sekundi uspio nokautirati Keitha Jardinea, Tito Ortiz za oproštoj od UFC-a odlukom sudaca izgubio od Lyota Machide.

BJ Penn je pokazao u ovoj borbi tko je najbolji borac u lakoj kategoriji, prvu rundu je bio aktivniji, više pogađao što je bilo vidljivo i na Shrekovom licu. Shrek je nekoliko puta pokušao napasti ali je BJ Penn uspješno odoljevao njegovim napadima. Iako je Shrek i dalje bio agresivan i napadao kad god je imao priliku BJ Penn je i dalje kalkulirajući pogađao protivnika čime je zasluženo osvojio i drugu rundu. Shrek, s posjekotinama ispod oba oka, sve manje ide u napade što Penn iskorištava i nekoliko sekundi prije kraja treće runde napada Shreka pogađa ga lijevom nogom u glavu što Shreka baca na pod. Penn u seriji nad Shrekom zaustavlja gong ali sudac pokazuje na nokaut.

Silva VS. Jardine

Wand se vratio... piše novinar MMA Weekleyja. Wanderlei Silva je za samo 36 sekundi deklasirao Keitha Jardinea, držeći ga lijevom rukom za vrat a desnom neprestano udarajući po glavi protivnika. Ovom nokautom Silva je prekinuo uzlaznu putanju Jardinea prema borbi za naslov prvaka u lakoteškoj kategoriji.

Machida VS. Ortiz

Tito Ortiz se oprostio od UFC-a ali ne s pobjedom nego s gubitkom od Brazilca Lyota Machide. Što reći, Ortiz je neprestano napadao dok je Machida uspješno odoljevao Ortizovim pokušajima „takedowna“. Machida zadnjih 30 sekundi borbe osigurava „takedown“ pogađa Ortiza koljenom u rebra. Odlukom sudaca Machida odnosi pobjedu u ovoj borbi.

Rezultati:

1 Shane Carwin VS. Christian Wellisch - KO R1 0:44 

2 Dong Hyun Kim VS. Jason Tan - KO R3 0:25 

3 Yoshiyuki Yoshida VS. Jon Koppenhaver - Predaja (Anaconda choke) R1 0:56 

4 Rich Clementi VS. Terry Etim - Odluka R3 5:00 

5 Rameau Thierry Sokoudjou VS. Kazuhiro Nakamura - TKO R1 5:00 

6 Rousimar Palhares VS. Ivan Salaverry - Predaja (Armbar) R1 2:36 

7 Thiago Silva VS. Antonio Mendes - Predaja (Strikes) R1 2:24 

8 Lyoto Machida VS. Tito Ortiz - Odluka R3 5:00  

9 Goran Reljic VS. Wilson Gouveia - TKO R2 3:15 

10 Wanderlei Silva VS. Keith Jardine - KO R1 0:36 

11 B.J. Penn VS. Sean Sherk - TKO R3 5:00 

1095
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije