Autor: mi
Datum objave: 05.12.2018


Ubojica Ryana Jimma osuđen na 8 godina zatvora

Ryan Jimmo ubijen je u lipnju 2016. godine.

Ubojica, 26-godišnji Anthony Getschel, priznao je ubojstvo bez predumišljaja i osuđen je na 8 godina zatvora na sudu u kanadskom Edmontonu.


Getschel je počinio ubojstvo prometnim vozilom, nakon kojeg je pobjegao s mjesta zločina. Osuđen je na 6 godina zbog ubojstva i još je dobio dvije zbog bijega s mjesta događaja.


Tada 23-godišnji Anthony Getschel, koji je bio vozač, optužen je za ubojstvo drugog stupnja i po još tri točke.


34-godišnji Jimmo odlazio je od njihovog vozila poslije svađe na parkiralištu H2O Loungea u Edmontonu. Osumnjičene se teretilo da su ubrzali vozilom i udarili borca što je rezultiralo njegovom smrću.  Suvozaču će se suditi kao suučesniku.


Sukob Jimma i dvojice osumnjičenih opisan je kao 'kratki verbalni sukob'. Getschel i Wagner izjavili su da nisu poznavali Jimma prije te večeri.

Policija kaže da je došlo do sukoba dvojice vozača na parkiralištu H2O Loungea oko 2:15 ujutro. 34-godišnji Jimmo prvo je prišao osobama u pick up vozilu. Kada je počeo odlaziti, osumnjičeni vozač drugog vozila je ubrzao i udario ga prije nego je pobjegao. Preminuo je u bolnici.


Prvotno je sakrio vozilo, ali se predao u sljedećih 48 sati.
 

Nakon izlaska iz zatvora ubojica sljedećih 8 godina neće smjeti voziti motorna vozila.

Jimmo je odradio sedam borbi za UFC i ostvario 4 pobjede, među kojima i one protiv Igora Pokrajca odlukom i Anthonyja Perosha nokautom za 7 sekundi, te 3 poraza. Otpušten je nakon poraza od Francimara Barrosa sudačkom odlukom u svibnju 2015. i od tada se nije borio. 

U karijeri je imao 19 pobjeda i 5 poraza. Pobjeđivao je bivšeg Bellatorovg prvaka Emanuela Newtona, Sokoudjoua, Wilsona Gouveiju i Marvina Eastmana.Foto: Josh Hedges


163
Kategorije: MMA
Tagovi: Ryan Jimmo
Najpopularnije
Najnovije