Autor: CroRing
Datum objave: 20.11.2020
Komentari:


U subotu svečano otvorenje klupskog EP-a uz nazočnost veleposlanika R. Koreje

Europsko klupsko prvenstvo otvorit će Tomislav Družak, izaslanik Vlade RH i državni tajnik za sport

Zagreb je od 21. do 25. studenoga domaćin  8. Otvorenog europskog klupskog prvenstva u taekwondou


Svečano otvaranje natjecanja bit će u subotu u 12 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin uz nazočnost predstavnika Europske taekwondo federacije, Ministarstva turizma i sporta i Grada Zagreba. 

Ceremoniji će nazočiti i veleposlanik Republike Koreje u RH, Nj. E. Kim Dong-chan koji će se i obratiti u ime države, postojbine taekwondoa. 

Europsko klupsko prvenstvo otvorit će Tomislav Družak, izaslanik Vlade RH i državni tajnik za sport. 

Kroz kratki prigodni program, prilagođen svim mjerama i preporukama Stožera Civilne zaštite i HZJZ-a, na kojem će se dodijeliti priznanja pokroviteljima i zaslužnima za organizaciju Europskog klupskog prvenstva vodit će Frano Riđan i mlada pjevačica Lorena Bućan

Za klupsko EP prijavljeno je ukupno 855 sudionika od čega 616 natjecatelja u ženskim i muškim kategorijama mlađih kadeta, kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. 

Natjecanje i sve zanimljivije događaje s klupskog EP-a koje će se održati u Kristalnoj dvorani hotela Westin pratite na YouTube kanalu Cro Ring.

Prijavljeni su natjecatelji iz 42 države s četiri kontinenta, ukupno 153 ekipe, od čega je 11 nacionalnih reprezentacija i 13 olimpijaca za OI u Tokiju 2021. Iz Hrvatske je prijavljeno 29 klubova i 167 hrvatskih natjecatelja.   

Europsko klupsko prvenstvo odvija se pod okriljem Europskog taekwondo saveza koji je iskazao čast organizatorima, TKD Jastrebu i Karlovcu kao dugogodišnjim nositeljima kvalitete da budu domaćini i to prvenstvo trebalo bi pokazati kako se i u otežanim pandemijskim uvjetima mogu uspješno organizirati natjecanja u taekwondou i da Hrvatska i sljedeće godine bude domaćin klupskog EP-a 2021. u Rovinju.  

Natjecanja u hotelu Westin počinju u subotu, 21. studenoga u 13 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin, a prvi na borilišta izlaze kadeti od 13 sati počinju natjecanja kadeta. 


U nedjelju,, 22. studenoga Europsko prvenstvo nastavlja se natjecanjem mlađih kadeta i juniora, u ponedjeljak 23. studenoga na borilišta će mlađe seniorke i seniori, a seniorke i seniori na rasporedu su posljednja dva dana, 24. i 25. studenoga. 

Svi mečevi, sa sva četiri borilišta u Kristalnoj dvorani hotela Westin bit će prenošena u live streamingu na portalu Europskog prvenstva i na službenom portalu Cro Ring.

69
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije