Autor: dh
Datum objave: 14.01.2021
Komentari:


U prometnoj nesreći teško ozlijeđen MMA borac, njegova sestra smrtno stradala

Navodno im se pokvario automobil i stali su uz rub ceste, a onda je na njih naletio kamion. Vozač kamiona je uhićenSlavni nizozemski kickboksač i bivši dvostruki Gloryjev prvak 31-godišnji Robin van Roosmalen teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći.


U nesreći koja se dogodila u Nizozemskoj na cesti u blizini Nieuwegeina i Utrechta smrtno je stradala njegova dvije godine mlađa sestra Melissa. 


Navodno im se pokvario automobil i stali su uz rub ceste, a onda je na njih naletio kamion. Vozač kamiona je uhićen.


Oboje su helikopterom prevezeni u bolnicu, ali Melissa se nažalost nije uspjela izvući.


- Srećom je još uvijek pokretan. Ipak je on borac i ima snažno tijelo - istaknuo je Hicham El Gaoui iz Fighting Talents dvorane u kojoj su Robin i sestra trenirali. 

Dodaje kako je Van Roosmalen pri svijesti i čeka ga operacija.

Poruku podrške Robinu i njegovoj obitelji poslao je i Glory:

'Srce Gloryjeve obitelji je slomljeno zbog smrti Melisse van Roosmalen i teških ozljeda koje je u prometnoj nesreći doživio Robin van Roosmalen. Izražavamo najdublju sućut obitelji i njihovim bližnjima'.

Američka MMA organizacija Bellator, čiji je trenutačno član, također suosjeća s Robinom i njegovom obitelji.

'Duboko smo ražalošćeni tragičnom nesrećom u kojoj su sudjelovali Robin van Roosmalen i njegova sestra. U ovo teško vrijeme smo mislima uz njega i njegovu obitelj', piše u njihovom priopćenju.

Van Roosmalena su hrvatski fanovi upoznali kroz nastupe u Final Fight Championshipu. U jedina dva nastupa u MMA karijeri Roosmalen je u FFC-u pobijedio Athinodorosa Michailidisa i Ristu Dimitrova.
Foto: Screenshot (YouTube, Glory)

538
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije