Autor: mi
Datum objave: 09.04.2018


Tyson: Joshua me nije impresionirao, Wilder postaje sve bolji

Kao što je bio slučaj s Mayweatherom i Pacquiaom godinama prije, Mike Tyson otvoreno je odabrao svog favorita i u teškoj kategoriji.

Najmlađi svjetski prvak u povijesti teške kategorije više je puta ponovio da ne cijeni previše WBC-ovog prvaka Deontaya Wildera, ismijavši njegove tvrdnje da bi ga nokautirao i u njegovim najboljim godinama.

Nakon posljednjih borbi aktualnih svjetskih prvaka u teškoj kategoriji malo je korigirao mišljenje.

Deonaty Wilder nokautirao je Luisa Ortiza nakon što je i sam bio na rubu poraza, dok je dojam da je Joshua u meču za ujedinjenje naslova s WBO prvakom Josephom Parkerom išao na sigurno, vodio borbu prednjim direktom i bez prevelikih rizika još jednom ujedinio nalsove.

"Joshua je izgledao da je on taj koji će biti neosporni prvak teške kategorije, ali me nije impresionirao u svojoj posljendjoj borbi" izjavio je Tyson za Showtime.

"Wilder se popravlja, postaje sve bolji."

Joshua-Wilder trenutno je najveća moguća borba u boksu i njihov ogled priželjkuje se već ove godine. 51-godišnji 'Iron Mike' nije siguran u pobjednika, ali je siguran da bi borba završila nokautom.

"To će sigurno završiti nokautom. Netko će završiti nokautiran."

Na pitanje kakve bi šanse imala dvojica prvaka protiv njega u najboljim danima, tyson je diplomatski odgovorio: Ne znam, morao bih biti u ringu s njima.

720
Kategorije: Boks
Tagovi: Mike Tyson, Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije