Autor: Admin
Datum objave: 24.08.2013
Komentari:
2,00


TRENER JUNIORA DOS SANTOSA

Cain Velasquez ne može primiti udarac

Povijest pišu pobjednici a Junior Dos Santos želi napisati svoje ime u povijesne knjige, njegov trener kaže da će Velasquez pasti...

 

Brazilski MMA borac, nokauter Junior Dos Santos, poznat i kao Cigano će se boriti s UFC-ovim prvakom Cainom Velasquezom po treći put u svojoj profesionalnoj karijeri. Njihov okršaj će se dogoditi na UFC-u 166.

 

Trener Juniora Dos Santosa Luiz Carlos Dorea smatra da Cain ne može primiti udarac i da je pobjeda njegovog štićenika neupitna.

 

 

 

„Cainova nema sposobnost primiti udarac i to ćemo iskoristiti u ovoj borbi.“ – kaže Dorea.

 

Ciganu je trebalo tek 64 sekunde kako bi završio Velasqueza u njihovom prvom okršaju. Dorea se nada da će isto toliko trajati borba i ovaj put.

 

„Cain je kompletan borac, zaslužuje poštovanje, ali Junior je snažniji i izdržljiviji. Najbolji način da pobjedi jest da radi na boksačkim tehnikama, i znamo da titula dolazi u Brazil.“ – završava Dorea.

1941
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Junior Dos Santos
Komentari
# 1 Dana 25.08.2013 - 16:20 conan ... je rekao/la:
da je snazniji i izdrzljivij,nije pokazao u njihovom drugom mecu,jer ga je cain pojeo kondicijski i dos santos mu nije mogao nista.dos santos je kako je postao prvak,previse arogantan i previse voli lupati i pricati.kada je pobijedio velasqueza,cain nije trazio nikakve izgovore,nego je rekao,da ce se vratiti jaci.a kada je izgubio dos santos ,onda je trazio izgovore,kako je bio pretreniran,kako se je rastao od zene....itd.zato se nadam,da ce ga cain jos jednom prizemljit i pokazati mu ko je sampion.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije