Autor: Admin
Datum objave: 22.01.2013
Komentari:
0,00


TITO ORTIZ

Možda se vratim iz mirovine

U jednom intervjuu koji je nedavno dao, Tito Ortiz govori o odnosu s UFC-om i životu nakon UFC-a, možda se i vrati u oktagon...

                      

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Tito Ortiz je nakon 15 godina završio svoju profesionalnu MMA karijeru. Član je UFC-ove Kuće slavnih, jedan je od boraca koji je izgradio UFC brand tijekom godina, postao je poznat kao jedan od najvećih „trash talkera“ u povijesti UFC-a.

 

Tito Ortiz kaže da mu malo nedostaju borbe, ali vidi se u menadžerskim vodama.

 

 

 

Amerikanac je imao i nekoliko operacija tijekom karijere, osjeća posljedice i zahvaljuje Bogu što ne mora prolaziti teške treninge. Kaže da mu je sada važnije biti s obitelji, zdrav koliko može biti i brinuti se za svoju obitelj.

 

Ortiz vodi uspješnu kompaniju, radi se o brandovima Punishment Athletics, Punishment Nutrition i novoosnovanoj kompaniji Primetime 360 koja ulazi u menadžerske vode.

 

„Želim se fokusirati na pomaganje drugim borcima, kako bi ih uputio na ispravan put u njihovim karijerama.“ – kaže Ortiz.

 

Ortiz je puno zahvalan UFC-u jer su mu dopustili da od sebe napravi brand. Rekao je da je s predsjednikom UFC-a, Danom Whiteom imao i uspona i padova, ali kada pogleda unatrag, više je toga pozitivno nego negativno.

 

Rekao je kako bi se vratio kako bi se borio s Frankom Shamrockom.

1536
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tito Ortiz
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije