Autor: Admin
Datum objave: 03.01.2012
Komentari:
0,00


TITO ORTIZ SE OPRAŠTA U SRPNJU

Tri potencijalna protivnika

Tito Ortiz, američki MMA borac oprašta se nakon poraza od Antonia Rogeria Nogueire, pogledajte potencijalne protivnike..

Nakon što se Tito Ortiz vratio u prosincu u UFC-ov oktagon vrlo brzo će ga i napustiti. Ortiz je podsjećamo na UFC-u 140 zabilježio nastup protiv Antonia Rogeria Nogueire i neslavno završio, nokautiran je u prvoj rundi..

Prije borbe Ortiz je izjavio kako će odraditi još dvije prema ugovoru i onda završiti svoju 15-godišnju karijeru. Iako mu je ostalo još dvije borbe, Ortiz će nakon poraza očito odraditi samo jednu. Održati će 4. srpnja protiv zasad nepoznatog protivnika ali postoje tri izvjesna protivnika.

 

 


„Forrest je izvjestan, znam da bi svi htjeli vidjeti borbu mene i Chucka Liddella. Vidjet ćemo što ima za ponuditi predsjednik UFC-a Dana White. Neka moja zadnja borba ostane u sjećanju.“ –rekao je Ortiz.

Forrest Griffin i Tito Ortiz su se borili dva puta, jednom je pobjedio Ortiz dok je u revanšu 2009. godine slavio Giffina. Chuck Liddell je čak dva puta porazio The Huntington Beach Bad Boya. Dvojica boraca su se trebala ponovno boriti ali je borba otkazana jer je Ortiz morao ići na operaciju.

Treće ime koje se spominje jest ime Richa Franklina s kojim se Ortiz nikada nije borio i vjerujemo da bi njihova borba svakako donijela vrhunsku atmosferu u oktagon.
2419
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tito Ortiz, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije