Autor: Admin
Datum objave: 02.07.2012
Komentari:
5,00


TITO ORTIZ – ČLAN UFC-OVE KUĆE SLAVNIH

Postigao sam sve što sam htio

Tito Ortiz će ove subote imati svoju zadnju borbu u oktagonu, završava karijeru nakon 15 aktivnih godina...

 

The Huntington Beach Bad Boy, Tito Ortiz je doslovno odrastao u UFC organizaciji. Prvi put je nastupio u organizaciji sa 22 godine, a petnaest godina kasnije završava svoju bogatu karijeru. Završava je kao član kuće slavnih UFC-a, kraj karijere kakav svatko može samo poželjeti.

 

Ortiz je počeo govoriti o mirovini prije godinu dana, ali je htio odraditi još jednu borbu u oktagonu.

 

 

„Skrasio sam se. Trening mi više nije zanimljiv kao prije. Trening je žestok, žestok za moje tijelo, za moj um i radim to već petnaest godina. Radio sam to iznova i iznova, i treba mi normalan život. Učinio sam sve što sam htio u UFC-u i mješovitim borilačkim vještinama.“ –rekao je Tito Ortiz.

 

Nakon odlične karijere Tito Ortiz se želi posvetiti obitelji, želi biti otac svojoj djeci, biti tu za njih. Ortiz je odrastao bez oca i kaže da žali za tome što nije više provodio vremena sa svojim 10-godišnjim sinom Jacobom.

 

Sada Ortiz želi svoje vrijeme posvetiti trogodišnjacima i svojoj ženi.

 

„Zahvalan sam što sam se mogao natjecati u UFC-u i za sve što su mi Dana i Lorenzo dali.“ – kaže Ortiz.

 

Ali ne brinite se, Ortiz će ostati u MMA svijetu, samo ne kao borac, već kao osoba koja će ponosno promovirati sport, biti tu za nove naraštaje.

1618
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tito Ortiz
Komentari
# 2 Dana 03.07.2012 - 22:08 Ovome tuljanu dolje ... je rekao/la:
@mma... -> jesi rodijak moj a pogotovo:jemu jemson Prvo pravilo: imena slova s početkom rečenice pišemo velikim slovima: Jesi Drugo: nije rodijak nego "rođak" Treće: Nije jemu jemson jer si jebeni šemson LOL već Jenna Jameson !!! Preporučio bih Aliji Sirotanoviću da se uhvati lopate, jer za to nije potreban mozak. Isto tako, ako i i maš imalo mozga ne bi vrijeđao Tita Ortiza, koji je napravio vrhunsku karijeru o kojoj tim Šerif Konjević Ba možeš samo sanjati. Ne bih dalje, već pozdrav svim pravim pozbavaocima MMA-ea :)
 
# 1 Dana 02.07.2012 - 20:01 mma ... je rekao/la:
jesi rodijak moj a pogotovo:jemu jemson
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije