Autor: Boris
Datum objave: 10.11.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


TIGROVI OPET NEZAUSTAVLJIVI

4 Titule prvaka Slovenije

Proteklog vikenda članovi karlovačkog kickboxing kluba Tigar, tradicionalno su nastupili na velikom Međunarodnom turniru, Slovenia Openu, koji se održao u gradu Zagorju ob Savi, na kojem je ove godine neočekivano nastupilo oko 600 natjecatelja iz 52 kluba iz 9 država. Nastupili su natjecatelji iz Italije, Mađarske, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Škotske, Njemačke, Bugarske i BiH .

Prva su mjesta osvojili Lucija Cicvara, Petra Lončar, Mateja Kunović i Robert Basara, dok su bronce osvojili Mihael Javorović, Denis Šiljac, Karlo Valentić, Luka Mlinac, Tena Kunović i Petra Miskić. Broncu je u seniorima osvojila i Ana Lojen u kategoriji – 65.


Lucija Cicvara je nakon dvije uvjerljive pobjede od 6-3, nad Slovenkom Baloh i 6-0 nad Dokmanović, u trečoj finalnoj borbi pobijedila Svjetsku Prvakinju Liviju Murvai iz Kiraly Teama iz Mađarske, rezultatom 6-3, te joj tako uzvratila na poraz sa svjetskog prvenstva, čime je dokazala da je kod nje u Italiji na SP kao i kod Petre Lončar u pitanju bio samo loš dan.

I Petra Lončar je “skinula” u finalu Svjetsku prvakinju iz Makarske Kristinu Ravlić 7-3 nakon što je uvodne borbe dobila sa rezultatima 6-0 Majkić iz LJubljanske Katane i i 7-0 nad Jechster iz Austrije.

Robert Basara i Mateja Kunović su i na ovom natjecanju pokazali da su najbolji na svijetu i porazili su svoje protivnike.

Robert je uz zdravstvene probleme – vrtoglavicu uz slabost, prvo pobijedio Austrijanca Bernartha 6-3, a zatim Sekulića Tomislava iz Kutine sa 8-6, dok je u finalu pobijedio Thomasa Matića iz Makarske 8-5.

Mateja je prvo pobijedila Škotkinju Oven sa 7-0, zatim Kristinu Ravlić sa 3-2 te u finalu Domitrović sa 6-0.

Treća mjesta osvojili su kadeti Mihael Javorović – 28, Denis Šiljac – 37, Karlo Valentić – 42, Luka Mlinac – 52, te od cura kadetkinje Petra Miskić - 42 i Tena Kunović – 42, te seniorka Ana Lojen – 65.

Na natjecanju su još nastupili i kadeti Thomas Valentić - 28, Matej Mlinac - 28, Edis Sušić - 32, Mihael Pavlaković – 42, stariji kadeti Marino Štefanac – 57 , Matija Žužinjak - 63, Antonio Hodak + 69, te senior Igor Predović - 74, koji nisu uspjeli osvojiti odličja.


Sada je pred Tigrovima 13. prosinca najveći međunarodni turnir na području Hrvatske – CROATIA OPEN, koji se ove godine odlukom Upravnog Odbora HKBS-a, održava u Pakracu.
2792
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije