Autor: Boris
Datum objave: 04.04.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


TIGROVI NA PH

U Bihaću odlično, slijedi Kostrena

Kao i svake godine najbrojniji Hrvatski kickboxing klub na Prvenstva Hrvatske izlazi u punom sastavu. Tako će i ove nedjelje u Kostreni 22 Tigra spremno izači na borilište u disciplini semi kontakt i potvrditi ono što svi znamo...

Proteklih godina Tigrovi su nastupali u najmlađim uzrastima i tamo redovito bili najbolji, ali kako vrijeme prolazi prve generacije Tigorva odrastaju i sada su neki od njih već juniori, a neće proći puno vremena i cijeli taj tim kadeta i juniora postat će seniori.

Plan je to bio Zorana Cicvare kada je stvarao svoj CICVARA TEAM, a bilo je teško do bola...
Sada dolazi vrijeme kada se plodovi mukotrpnog rada ubiru, a tako će biti i sutra u Kostreni. Pravi okršaj Tigrovi ne očekuju sa Makarskim Mawashijem, kako je to najavio Predsjednik Znaor, jer je to tim koji koji ima odlične pojedince, ali je malobrojan, već sa domačinom – Sušakom koji će u tom uzrastu prijaviti oko 30 natjecatelja i koji je u ukupnom poretku prošle godine bio za 1 bod bolji od Tigrova.

Biti će to natjecanje koje će obilovati vrhunskim dvobojima Tigrova, Sušaka, Makarana , ali i izvrsnih pojedinaca iz drugih klubova.

Pored semi kontakta, za Tigrove će u full kontaktu u seniorima nastupiti Mario Jagatić i Mario Kuzmak u kategoriji + 91 kg.

Mlađi dio tigrovog tima, njih 7 nastupilo je danas 04.04. u Bihaču i ostavilo izvrstan dojam, zlatom su se okitili LUCIJA CICVARA – 28, LUKA MLINAC + 47, EDIS SUŠIĆ -32 I TENA KUNOVIĆ -37, + 47, srebro je osvojio Thomas Valentić – 28, a bronce su još osvojili Lucija Cicvara – 32, Edis Sušić – 37, Andreas Hlad i Antonio Mlinac – 28 kg.
738
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije