Autor: Boris
Datum objave: 15.12.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


TIGROVI BRILJIRALI NA CROATIA OPENU

9 prvih mjesta za Tigrove

Dana 13. prosinca, u Pakracu je održano najprestižnije domaće natjecanje CROATIA OPEN – FINAL FIGHT 2008, , na kojem je nastupio 571 natjecatelj iz 73 kluba i 12 država Europe i Azije. Nastupili su natjecatelji iz Turske, Italije, Mađarske, Bugarske, Slovenije, Austrije, Njemačke, BiH, Srbije, Hrvatske i Makedonije, a malo su zakasnili i natjecatelji iz Mongolije.

U navedenoj konkurenciji Tigar je postigao izvrstan rezultat pokorivši i ovaj puta svu kadetsku konkurenciju koja nije imala nikakvih izgleda u sudaru sa raspoloženim Tigrovima. Tigrovi su ukupno od 14 osvojili čak 7 kategorija u mlađim kadetima, uz 4 srebra i 6 bronci. Stariji kadeti su osvojili 2 zlata i 3 bronce.


Pored toga, za najboljeg mlađeg kadeta turnira proglašen je Tigar Robert Basara koji je ujedno osvojio i nagradu od 100 eura i poseban pehar, a za najbolju mlađu kadetkinju, Petra Lončar koja je osvojila indentičnu nagradu u kategoriji mlađih kadetkinja.

Veliki uspjeh ostvarila je i Ana Lojen, iz draganićke Pume, koju trenira Zoran Cicvara, koja je osvojila prvo mjesto u kategoriji juniorki – 65 kg, a zbog svoje izvedbe bila je proglašena i najboljom juniorkom u semi kontaktu, te je osvojila nagradu od 200 eura i veliki pehar.


Prva mjesta su osvojili Lucija Cicvara do 28 kg, Petra Lončar je bila prva u tri težinske kategorije , u – 32, - 37 i – 42 kg, Denis Šiljac u – 37 kg i Robert Basara u dvije kategorije – 47 i + 47 kg kod mlađih kadeta. Višnjić Robert je osvojio prva mjesta u dvije kategorije starijih kadeta – 69 i + 69 kg., te mu je za dlaku najboljeg starijeg kadeta nagradu odnio mađar Laslo Varga.

Druga mjesta su osvojili Sara Protulipac – 28 , Mateja Kunović – 37 i – 42 i Edis Sušić – 32.

Bronce su osvojili Tena Kunović – 42, Mateja Kunović – 47, Antonia Županović – 50 kg, Mihael Javorović – 28, Karlo Valentić – 37, Luka Crnković – 47, Matija Žužinjak – 57, Marino Štefanac – 63, i Nick Vrnoga + 69.

Nastupili su još Petra Miskić, Dora Cindrić, Iva Zelčić, Antonio Mlinac, Andreas Hlad, Thomas Valentić, MIhael Pavlaković, Luka Mlinac i Antonio Protulipac,

Tigar je po za sada dostupnim podatcima bio najuspješniji Hrvatski klub na Croatia Openu, a ukupno je zauzeo 2. Mjesto po uspješnosti od 73 klubova koji su nastupili. Apsolutno je najbolji bio Kiraly Team iz Mađarske koji je bio najuvjerljiviji u starijim uzrastima natjecatelja .
1370
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije