Autor: mi
Datum objave: 15.01.2015


Thiago Silva potpisao za WSOF, sudjeluje na turniru za prvaka

Thiago Silva (16-3-2 NC) jedan je od najboljih MMA boraca svijeta u poluteškoj kategoriji.

No, nakon sukoba sa zakonom i suprugom 32-godišnji Brazilac dva je puta u kratkom vremenu dobio izgon iz UFC-a.

Novi dom pronašao je u World Series Of Fighting. Američka promocija će turnir četvorice kako bi dobila prvaka u poluteškoj kategoriji. Polufinale je na rasporedu 28. ožujka dok će se završnica održati na ljeto.

Silva će se u polufinalu boriti protiv Ronnyja Markesa (15-3) koji je tijekom svoje UFC karijere ostvario tri pobjede uz dva poraza.

U drugom polufinalu, još jedan bivši UFC-ov član Matt Hamill borit će se protiv još neimenovanog protivnika. Thiago Silva je u svom posljednjem nastupu za UFC u listopadu 2013. sudačkom odlukom pobijedio upravo Hamilla.


Ultimate Fighting Championship prvi put je otpustio Brazilca nakon incidenta u veljači 2014.  kada se borac naoružan dovezao pred dvoranu Pabla Popovitcha i naoružan prijetio njemu i svojoj supruzi, što je kasnije dovelo do opsadnog stanja pred njegovom kućom. Nakon toga, Brazilčeva supruga medijima je ustupila snimku koja prikazuje drogiranog Thiaga Silvu kako maše oružjem i prijeti po kući, pa je Silva još jednom ostao bez posla u UFC-u.


553
Kategorije: MMA
Tagovi: Matt Hamill, Thiago Silva
Najpopularnije
Najnovije