Autor: mi
Datum objave: 09.04.2017


Teo Mikelić: U meču s Cimešom bio je veliki ulog i nisam si smio dopustiti poraz

Teo Mikelić na W5 u Dubrovniku je ostvario važnu pobjedu u okršaju perspektivnih boraca iz regije.

Član pulskog Trojana jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Nikolu Cimešu iz novosadskog Ronin Gyma.


- U kakvom si mentalnom stanju ušao u borbu s obzirom da se on vratio iz Kine s pobjedom na Kunlun turniru, a ti si tjedan ranije imao težak meč i doživio poraz u Rusiji? Koliko je značenje ove borbe bilo za tebe, s obzirom da se radi o okršaju perspektivnih boraca iz regije?  Cimeša je otvorio agresivno meč, prihvatio si borbu i kraj meča si dočekao s više snage i preciznosti od njega.


"Poraz u Rusiji nije ostavio traga na meni,čak suprotno. Sve je to bila velika škola. Cimeša je osvojio Kunlun turnir, što je bio još jedan motiv više za pobijediti ga. Bio sam odlično pripremljen i motiviran, bio je veliki ulog u meču i nisam si smio dopustiti poraz unatoč tome što mi baš i nije bio dan. Ring je bio jako klizav radi duple podloge itd. (ali nismo tu da se žalimo). Složili smo dobru taktiku, radili manje ali oštrije, preciznije i jače što je bilo dovoljno za pobjedu. Smatram da sam uskraćen za čisti nokdaun u prvoj rundi, ali na sreću to nije previše utjecalo na kraju. Sretan sam jer sam pobijedio. Velika i važna pobjeda za nastavak karijere!"


- Cimešin trener Miša Bačulov na Facebook je napisao da je njegov borac oštećen i da će uložiti službenu žalbu na ishod meča.


"Ne obazirem se na to uopće, nakon svakog njihovog poraza je ista priča. Mislim da bi trebali naučiti bolje se nositi s porazom, duže ce živjeti."


- Jesi li uspio pogledati meč između Tuinova i Glundera i kakvo je tvoje mišljenje o njima?

"Pogledao sam Tuinova i Glundera naravno, jedva sam dočekao taj meč, ali na kraju nisam impresioniran. Tuinov nešto konkretniji i zasluženo je odnio pobjedu."


- Jesi li imao kakve kontakte u vezi daljnjih mečeva za W5?  Imaš li ugovorenu sljedeću borbu?


"Što se kontakta tiče, pobijedio sam i ostavio dobar dojam, borba je bila više nego dobra tako da ne vidim razlog zašto me ne bi zvali ponovno, ali za to brine moj trener i menadžer Zelg Galešić. On pregovara, ja sam tu da se borim i pobjeđujem. Slijedi kratki odmor, imamo nešto u planu, ali nije sto posto potvrđeno tako da ću to ostaviti u tajnosti za sada."
Foto: Trojan Freefighters


2938
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Teo Mikelić, W5, Nikola Cimeša
Najpopularnije
Najnovije