Autor: mi
Datum objave: 15.10.2015


Teo Mikelić: Protiv Moiseeva možete očekivati puno agresivnijeg Mikelića, pa tko koga

Teo Mikelić vraća se u Glory 6. studenog u Milanu.

Nakon što je u debiju u Zagrebu pružio odličan otpor pobjedniku K-1 MAX-a iz 2012. Murthelu Groenhartu,  23-godišnji član pulskog Trojana u Italiji će se boriti protiv vrlo dobrog Rusa Anatolyja Moiseeva.


"Protivnik je odličan udarač i još bolji tehničar, ali nisam impresioniran. Po meni, taman protivnik za ovaj nivo natjecanja. Potpisali smo na jednu borbu za sada, a u slučaju pobjede potpisujemo novi ugovor" izjavio je Mikelić za Cro Ring.

Mikelić je ove godine pobijedio Fabija Di Marca nakon ekstra runde na FFC-u u Ljubljani, a potom je i high kickom nokautirao Antuna Viličića na oproštaju Gorana Borovića u Varaždinu. U posljednjem nastupu sredinom rujna pretrpio je poraz nokautom od Tigrana Movsisyana. 


"Poraz od Movsisyana me jako pogodio. Bile su tu i neke ozljede koje sam vukao od ranije,  pa i u samom meču nisam mogao dati sto posto, ali to nije nikakvo opravdanje. Mislim da nikada lošije nisam odradio meč, pa sam i dobio što sam zaslužio. Ali za Moiseeva imam drugu taktiku. Motivacije ne fali, bit ću potpuno spreman i možete očekivati puno agresivnijeg Mikelića. E sad, tko koga haha. Pozdrav čitateljima".

U glavnoj borbi Gloryja 25 Robin Van Roosmalen brani pojas prvaka u lakoj kategoriji protiv Sittichaija Sitsongpeenonga.

1080
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Glory, Teo Mikelić
Najpopularnije
Najnovije