Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


TEAM PUNISHMENT ĆE PONOVNO OŽIVJETI

Kao što je to napisao i ugledni MMA portal MMAWeekley Team Punishment je nekad bio na vrhu hranidbenog lanca MMA scene. Uskoro „bivši“ UFC-ovac Tito Ortiz planira reformirati svoj team i vratiti ga na staru slavu kad su njegovi borci držali lakoteške i teške pojaseve u UFC-u.  „Trenutno imam neke dobre borce, stvarno dobre. Fokusiran sam na to da se vratim tamo gdje sam bio prije četiri godine, kad smo u timu imali Quintona Jacksona, Ricca Rodrigueza i druge.“ – rekao je Ortiz za MMAWeekley Radio.

Ortiz planira proširiti Team Punishment na sve težinske kategorije i dovesti ga među top trening campove u Ultimate Fightu. „Naći ću borca za svaku kategoriju, i pokušati najbolje od njih što mogu. Team Punishment brend je poznat u cijelome svijetu i poznati smo po tome da kažnjavamo svoje protivnike. Da bih to napravio moram imati najbolje borce, zato ću proputovati kroz SAD i možda kroz Europu i pokušati dovesti najbolje borce u Team Punishment. S timom krećem ispočetka.“

Hoće li Tito Ortiz uspjeti reosnovati svoj tim uz sve te obveze koje ima. Naime Tito Ortiz bi trebao snimati i film sa svojom dragom, inače porno glumicom Jennom Jameson. Kako god bilo želimo sreću u potrazi novih MMA boraca.

1198
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije