Autor: Admin
Datum objave: 11.04.2013
Komentari:
0,00


SUTRA NASTUPAJU HRGOVIĆ I SEP

Poslastica večeri

U petak će se održati prvi polufinalni susret Mexico Guerrerosa i Astana Arlansa, nastupaju i Hrvoje Sep i Filip Hrgović...

 

Prvi polufinalni mečevi ove sezone Svjetske boksačke lige održati će se ovog vikenda. U prvom polufinalnom dvoboju između Mexico Guerrerosa i Astana Arlansa, koji će se održati u petak (12. travnja) u Ciudad Mexicu, Hrvoje i Filip branit će kazahstanske momčadi u poluteškoj i teškoj kategoriji.

 

Hrvoje Sep će nastupiti u četvrtoj borbi večeri. Njegov protivnik će biti Isaac Munoz, opasni poluteškaš koji je u ovoj sezoni upisao pet pobjeda i samo jedan poraz. Munoz ima tek 20 godina, visok je 188 centimetara i nalazi se na drugom mjestu poluteškaša.

 

 

Gerardo Miguel Bisbal je protivnik koji će zaključiti večer s našim Filipom Hrgovićem. Portorikanac je u ovoj sezoni upisao pet pobjeda i jedan poraz.

 

Budući da nakon mečeva u Ciudad Mexicu, slijedi uzvrat u Almatiju u kojem hrvatski borci zbog obveze stanke neće nastupiti, to otvara vrata njihovim eventualnim mečevima u velikom finalu WSB-a 10. i 11. svibnja u Astani.

1897
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Filip Hrgović, Hrvoje Sep
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije