Autor: Admin
Datum objave: 06.09.2013
Komentari:
0,00


SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX NA OPATIJA FIGHT NIGHTU 6

Prijenos na Eurosportu

Organizatorski odbor Opatija Fight Nighta još je sredinom ljeta praktički krenuo s organizacijom novog eventa izradom brošure na 16 stranica, a sad polako i određene suradnje poprimaju konkretnije obrise.

 

Proteklih dana vođeni su razgovori između Opatija Fight Cluba i rumunjske kickboxing organizacije SuperKombat o nastavku suradnje, koja je načelno dogovorena još ranije ove godine odmah nakon završetka vrlo uspješnog Opatija Fight Nighta 5.

 

Čelnici SuperKombata potvrdili su kako će vrlo rado još jednom ući u partnerstvo s OFC-om prilikom organizacije Opatija Fight Nighta 6 koje će se održati 1. ožujka 2014. godine.

 

 

 

Ovog puta u planu je u sklopu OFN-a 6 održavanje SuperKombat World Grand Prixa, najvišeg ranga eventa koji radi ta rumunjska organizacija i na kojima nastupaju neki od najboljih boraca svijeta. Sve to uživo bi pratile kamere Eurosporta International i Eurosporta Asia - Pacific koje bi emitirale u čak 75 država diljem svijeta, ali i još neke inozemne TV postaje koje su dostupne primjerice u SAD-u i Kanadi.

 

Konkretna imena boraca koji bi mogli nastupiti na OFN-u 6 još uvijek nisu poznata, ali očekuje se kako bi već tijekom jeseni moglo biti poznato više informacija i po tom pitanj

1317
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC,
Komentari
# 1 Dana 09.09.2013 - 16:45 k-1 ... je rekao/la:
samo naprijed OFC.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije