Autor: Admin
Datum objave: 25.07.2012
Komentari:
5,00


SUPERKOMBAT U PREGOVORIMA ZA TV DEAL

Veliki partneri u Americi

SuperKombat organizacija iz dana u dan napreduje u svom razvoju, navodno je u pregovorima s velikom televizijskom kućom u Americi...

 

SuperKombat kaska za K-1 i Gloryjem ali zasigurno nije nevažan igrač na tržištu kickboxinga. Prema pisanjima stranih medija, SuperKombat bi trebao dobiti vjetar u leđa uskoro s novim „TV Dealom“ u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naime, radi se o AXS TV kućom koja prikazuje borbe iz mješovitih borilačkih vještina i Kickboixnga, a prema projekcijama ima oko 30-40% udjela u kablovskim pratiteljima.

 

 

 

SuperKombat bi tako mogao biti u domovima čak 80 milijuna Amerikanaca.

 

„Potvrđujem da smo u pregovorima. Oni su kontaktirali nas i postoji velika šansa da ćemo potpisati dugoročni ugovor. Imati ćemo veliko širenje u Sjedinjenim Američkim Državama. U ovom trenutku, SuperKombat će se prikazivati s kašnjenjem. SuperKombat je promocija s najvećim širenjem na televiziji na svijetu jer se naši eventi prenose u više od 70 država Europe, Africe, Azije i Australije.“ – rekao je Eduard Irimia.

 

Sljedeće SuperKombat priredbe će se odnositi na SuperKombat World Grand Prix koje će se održati 20. listopada, 10. studenog će se održati Final Elimination dok će 8. prosinca biti održani finali.

1774
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije