Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


StrikeForce at the Dome

StrikeForce: At the Dome će se održati  23. veljače u saveznoj državi Washington. Ova priredba će biti prva koju StrikeForce, inače situiran u San Hoseu, organizira izvan svoje matične države, Kalifornije.

Bob "The Beast" Sapp i Jan "The Giant" Nortje će se boriti u borbi večeri, dok je jedina druga poznata borba za sada između bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji Mauricea Smitha  i šesterostrukog kickboks prvaka svijeta i bivšeg WBC boksačkog prvaka Ricka Roufusa.

U svoj debi u oktagonu Bob Sap dolazi sa pobjedom na novogodišnjoj K-1 Dynamite priredbi u Osaki, gdje je tehničkim nokautom po MMA pravilima savladao Bobbya Ologuna.  196 cm visok i 159 kg težak Sapp ima uspješnu MMA karijeru sa 9 pobjeda, 2 izgubljene i 1 nerješenu borbu.

Jan Nortje je sa svojih 210 centimetara i 150 kilograma ima ne pretjerano uspješnu K-1 karijeru sa rezultatom 6 pobjeda i 13 poraza, te izrazito neuspješnu karijeru kao MMA borac sa rezultatom od 1 pobjede i 5 izgubljenih borbi. Poslijednju borbu po MMA pravilima je izgubio prije godinu dana protiv Garya Goodridga. Svoju jedinu pobjedu je zaradio davne 2002. godine.

 

1352
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije