Autor: Boris
Datum objave: 04.11.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


SPEKTAKL U SPLITU

Bilić za WBO titulu

U suradnji s jednim od najvećih ruskih promotora Germanom Titovom BK Marjan 8. studenog s početkom u 19 sati organizira borbu za titulu interkontinentalnog prvaka po WBO kategoriji.

U spomenutom meču borit će se naš Ante Bilić, bivši juniorski svjetski prvak, protiv Andreja Jeskina iz Kazahstana. U 20 profesionalnih mečeva Bilić ima 18 pobjeda i 2 poraza, a ovo mu je prva prilika da se bori pred svojom publikom u Splitu.

"Iako sam smršavio 9 kilograma osjećam se dobro. Spreman sam i ne bojim se protivnika, gledao sam ga nekoliko puta i dobro sam ga proučio. Jedino me publike strah, znam koliko je Split zahtjevan… Nadam se da ću je zadovoljiti i opravdati očekivanja", rekao je Bilić.

U cjelovečernjem programu, osim što ćemo vidjeti niz amaterskih borbi, u profesionalnom boksu nastupit će brojni priznati borci: Aleksandar Gurov (Ukrajina), Valery Voloženin (Rusija), Ivica Bačurin (Hrvatska), Vedran Pereković (Hrvatska)...

Zanimljivo je i da će spektakl biti plasiran u direktnom prijenosu na rusku REN TV te naknadno na Eurosportu, a kako bi udovoljili svim zahtjevima spomenutih TV kuća produkcija samog natjecanja biti na najvećoj mogućoj tehničkoj razini.

Posebni gosti spektakla su Željko Mavrović, Stipe Drviš i Marijan Beneš, a pokrovitelji ovog velikog sportskog događanja su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa na čelu s ministrom Draganom Primorcem, Splitsko-dalmatinska županija i Grad Split.

Izvor:sportnet.hr
1931
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije