Autor: mi
Datum objave: 19.05.2019


Soldić: U sljedećoj borbi želim veliko ime od kojeg mogu nešto dobiti

Roberto Soldić (16-3) na KSW-u 49 u Gdanjsku prvi je put obranio naslov u velteru otkako je drugi put postao prvak poljske promocije.

24-godišnji 'RoboCop' ponovno je pružio impresivnu izvedbu i za nešto manje od minute i pol krošeom nokautirao prethodno neporaženog Poljaka Krystiana Kaszubowskog (7-1).


"Uvijek očekujem tešku borbu. Pripremao sam se za ovo teških šest mjeseci. Ovo je ono u čemu uživam i idemo na sljedećeg" izjavio je Soldić u razgovoru za MMA.pl.

 

"Ovo je moj život. Volim MMA. Nemam nikakvih ozljeda i spreman sam za sljedeću borbu."

"Udario me dvaput. Pokušao me pogoditi desnim swingom, ali vidio sam što smjera. Vrlo dobro sam skidao kile za ovu borbu za razliku od onoga što se dogodilo kod mog posljednjeg poraza. Sada radim dobar posao oko toga".


"Kada sam dobro u glavi mogu sve vidjeti. Fokusiran sam. Bolje pomičem glavu i vidim svaki udarac. On udara jako i opasan je protivnik, ali ja sam bolji. Kažem da sam pametniji i iskusniji. Pokazao je veliko srce, ali još mora puno raditi za ovu razinu i za mene."


"Nebitno je koga će mi dati u sljedećoj borbi, ali želim veliko ime od kojeg mogu nešto dobiti. Od Kaszubowskog nisam dobio ništa."


- Što slijedi? Odmor? Partijanje?


"Nema partijanja. Odmor, dobra hrana i san. I igrice. Volim igrati FIFA-u u slobodno vrijeme."563
Kategorije: MMA
Tagovi: , Roberto Soldić
Najpopularnije
Najnovije