Autor: mi
Datum objave: 14.04.2018


Soldić nokautiran u obrani KSW-ovog naslova

Roberto Soldić (13-3) u Wroclawu je prvi put branio KSW-ov naslov u velteru.

23-godišnji 'RoboCop'  izgubio je nokautom u 2. rundi Južnoafrikanca Dricusa Du Plessisa (12-1).


Soldić je na samom početku meča zadnjim lijevim krošeom natjerao protivnika na povlačenje, a potom u dvije situacije zamalo nokautirao Du Plessisa. Južnoafrikanac se odlično oporavio i nakon što je bacio Soldića suplexom popeo mu se na leđa u stajaćoj poziciji i 40-ak sekundi prije kraja runde ga srušio i tražio poziciju za gušenje, koju je i pronašao i bio vrlo blizu da završi meč.


Druga runda počinje u sporijem tempu. Du Plessis pogađa s dva low kicka,  a u boksačkoj izmjeni koja je uslijedila pogađa Soldića lijevim krošeom koji ga ruši ga i završava udarcima u parteru.


U borbi za upražnjeni naslov u teškoj kategoriji bivši UFC-ov borac Phil de Fries (15-6) nokautirao je nakon tri i pol minute Michala Andryszaka (20-7-1 NC). Poljak je vrlo agresivno otvorio meč i dominirao u borbi na nogama, no kada je 31-godišnji Britanac borbu preselio u parter situacija se brzo promijenila. De Fries je prvo udarcima laktom, a zatim i šakama prisilio suca na prekid borbe. Naslov je prethodno upraznio Marcin Rozalski

783
Kategorije: MMA
Tagovi: , Roberto Soldić
Najpopularnije
Najnovije