Autor: mi
Datum objave: 16.04.2018


Soldić: Nakon vage sam pao u nesvijest. Iz KSW-a su rekli da ne idem doktoru

Roberto Soldić vratio se kući nakon poraza u Wroclawu i gubtika naslova KSW-ovog prvaka u velteru.

23-godišnji član UFC-a iz Dusseldorfa dobro je otvorio u meču, ali je na kraju izgubio od boljeg, Južnoafrikanca Dricusa Du Plessisa. Soldić je preko Facebooka objavio da je imao puno problema uoči borbe.


"Evo, došao kući bez pojasa. Dok su se stvari malo slegle, što se tiče borbe nisam bio  taj. Od prošlog ponedjeljka kad sam došao u Poljsku krenulo je sve prema dolje. Jaki i naporni treninzi da napravim kilažu i svi ti mediji i to uzeli su mi energiju koju sam trebao imati za borbu. U hotelu nakon vage padam u nesvijest i gubim se s planete 30 sekundi, bez doktora se spašavamsam. Prvi put u životu mi se to desilo i šokiralo me, ali sam mislio da sam i dalje jak i da mogu. Iz KSW-a su rekli da ne idem doktoru jer će me zadržati u bolnici i da se neću moći borit. Još gore mi je to palo tako da sam ostao i dalje u hotelu, žuta boja, hladan zno,j živi mrtvac. Nakon toga jedem puno vitamina da se vratim, tijelo jednostavno iscrpljeno od silnih treninga i vitamina osjećao sam se kao vreća za smeće.


 Ulazim u borbu, gledam da što prije izađem iz kaveza kao pobjednik bez mog uživanja i to  se prvi put desilo tako. Prvu rundu ga imam, preživljava, izvlači se i zadnju minutu mi se popne na leđa što sam lako obranio jer imam taj jiu jitsu. To nije bilo unutra dobro pogledajte vi stručnjaci... Kraj prve, sjedam na stolicu, pitam trenera jel' me udario i kako jer padam opet u nesvijest od iscrpljenosti gdje se borim sam sa sobom ne s protivnikom. Ulazim u drugu rundu nisam sam svoj. Dobio udarac i padam odmah što sam prije mogao podnijeti. Jednostavno tijelo nije moglo više. Sad sam bolestan. Lezim kući i ne vjerujem da sam tako velike greške napravio, a uz to nisam slušao svoje tijelo".


781
Kategorije: MMA
Tagovi: , Roberto Soldić
Najpopularnije
Najnovije