Autor: Admin
Datum objave: 24.11.2016


Slovenska karate zveza i PRIDE

Produljenje suradnje

Jučer je u Ljubljani potpisan novi četverogodišnji ugovor o suradnji između Slovenskog karate saveza i PRIDE-a, nastavno na prethodnu četverogodišnju ugovornu suradnju.
Predsjednik Slovenskog karate saveza gospodin dr.sc. Igor Zelinka je istaknuo: -“Oduševljeni smo suradnjom s PRIDE-om, u prethodne četiri godine ispunjeni su svi planovi i ciljevi s obadvije strane i drago nam je da će nas PRIDE podržati u našem radu slijedeće četiri godine. Danas je teško naći sponzore te smo sretni da imamo ovako kvalitetnog, ne samo sponzora već i partnera koji nas prati kroz naše djelovanje. Njihovo iskustvo nam je puno pomoglo.“

Glavni tajnik Slovenskog karate saveza gospodin Bogdan Simerl je istaknuo da je karate u Sloveniji u konstantnom usponu te povratak Karate Premier lige u Slovenske dvorane već od 2017. godine što će zasigurno podignuti Slovensku turnirsku scenu koja je nedavno u Trbovlju obilježila četiri desetljaća postojanja.

 

 

Predstavnici PRIDE-a, gospoda Domagoj Krznarić i David Horvat su pozdravili produljenje ugovora te zaželjeli daljnji uspon Slovenskog karatea.
Osim s PRIDE-om, Slovenski karate savez je potpisao novi ugovor i s građevinskom firmom GES, koja već dugi niz godina prati Slovenski karate.
359
Kategorije: Karate
Najpopularnije
Najnovije