Autor: mi
Datum objave: 02.08.2015


SK: Stoica nokautom obranio naslov, Catinas uvjerljiv u povratničkom meču

SuperKombat održao je još jednu priredbu u Constanti.

U meču za naslov u super cruiserweightu Andrei Stoica nokautirao je Freda Sikkinga u prvoj rundi. Nakon minute i 15 sekundi borbe Stoica je lijevim krošeom kontrirao na Nizozemčev low kick i treći put obranio naslov.


Raul Catinas vratio se nakon 16-mjesečne pauze nokautom protiv Viktora Bogutzkog. Catinas je tri puta u prvoj rundi rušio borca rođenog u Kazahstanu, a koji se bori iz Njemačke. 'Iron' je Bogutzkog prvi put rušio na polovici prve runde kombinacijom lijevog krošea u tijelo i desnog u glavu. Dvadesetak sekundi kansije rušio ga je desnim aperkatom, a priču je završio 20 sekundi prije kraja prvog dijela borbe desnim overhandom.


Bogdan Stoica i Fabio Kwasi odradili su vrlo dobar i izjednačen meč. Dojam je da su suci ipak malo pomogli Rumunju da dođe do pobjede protiv Kwasija koji je na prošloj priredbi pobijedio Sebastiana Ciobanua. Suci su bodovali meč 28:30, 30:29 i 29:28 za Stoicu. Poslije četiri uzastopna poraza bukureštanski borac nanizao je pet uzastopnih pobjeda.

Gokhan Gedik koji se proslavio u svom debiju za SuperKombat nokautom protiv Cristiana Ristee, u svom drugom nastupu izgubio je od Roberta Dorina. Turčin iz Mike's Gyma našao se u nokdaunu u prvoj rundi.

SuperKombat sljedeće priredbe planira održati u Milanu i Luandi u Angoli.


SuperKombat Constanta:


Robert Dorin def. Gokhan Gedik (jednoglasna sudačka odluka)
Aristote Quitusisa def. Alexandru Nedelcu (jednoglasna sudačka odluka)
Alex Filip def. Atakan Arslan (podijeljena sudačka odluka nakon ekstra runde)
Bogdan Stoica def. Fabio Kwasi (podijeljena sudačka odluka
Raul Catinas def. Viktor Bogutzki (TKO, R1)
Andrei Stoica def. Fred Sikking (KO, R1)


542
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi:
Najpopularnije
Najnovije