Autor: mi
Datum objave: 29.02.2016


Silvin menadžer traži revanš, Michael Bisping se okreće Nicku Diazu

Dugogodišnji menadžer Andersona Silve, Ed Soares smatra da bi se sve dvojbe između njegovog borca i Michaela Bispinga trebale riješiti u revanšu u Brazilu, te ako bude potrebno da se trilogija završi u Vegasu.

Bisping je pak okrenut Nicku Diazu. Bivši Strikeoforceov prvak i izazivač za UFC-ov naslov u velteru nakon 'Countove' pobjede objavio je meme u kojem piše: "Kad ostaneš neporažen kod kuće čak i kad te nokautiraju". 'The Count' je neporažen u 18 borbi koje je odradio u Velikoj Britaniji. 


Statistika meča između Bispinga i Silve kaže da je Britanac zadao 108 značajnih udaraca u odnosu na Brazilčevih 75.

Bisping je odgovorio: "Hej Nick, vidim da pričaš sranja. Nemoj biti ogorčen zato što sam ja pobijedio nekoga koga ti nisi mogao. Mislio sam da si više cool od toga. Očito sam bio u krivu. Kad ti istekne suspenzija uradimo to. Ja sam završio na podu, ali sam pobijedio u borbi. Nemoj biti ljubomoran, to ne izgleda dobro."

"Mislio sam da će Nick Diaz biti zabrinutiji zbog batina koje će njegov buraz dobiti sljedećeg tjedna, radije nego da traži svoje. Samo da se zna, oduvijek sam bio fan Nicka Diaza, ali ako se on želi potući ja sam za."


553
Kategorije: MMA
Tagovi: Anderson Silva, Michael Bisping, Nick Diaz
Najpopularnije
Najnovije