Autor: mi
Datum objave: 28.01.2015


Shogun želi Bispinga u catchweightu, Englez pristao

Nakon što je ostvario samo jednu pobjedu u posljednjih pet mečeva, legendarni Mauricio Rua planira promijeniti neke stvari za sljedeću borbu.

Izgleda da se Shogun ipak planira spustiti u srednju kategoriju, ali prije skidanja na 84 kilograma, bivši UFC-ov prvak i pobjednik PRIDE-ova Grand Prixa želio bi odraditi jedan meč u catchweightu od 88.5 kilograma.


"Predložio sam UFC-u neka imena i voljeli bi da to bude na 88.5 kilograma, kao što su Wanderlei Silva i Vitor Belfort radili prije nego su se spustili. To bi bio dobar način da testiramo skidanje kila, da vidimo bi li izgledao bolje, kako bi se nosio s cijelim procesom i bi li mu to dalo novu motivaciju" izjavio je Brazilčev menadžer Eduardo Alonso.


UFC sljedećeg tjedna počinje sa snimanjem TUF: Brazil 4  i Shogun je trener na šou skupa s Andersonom Silvom.

Jedno od predloženih imena je Michael Bisping koji je karijeru počeo u poluteškoj. Englez ima zakazan sljedeći meč sa C.B. Dollawayem na UFC-u 186 u travnju, a nakon toga je spreman suočiti se sa Shogunom.

"Čujem da je Shogunov menadžer rekao da je Shogun zainteresiran za borbu sa mnom u catchweightu od 88.5 kilograma. Nakon moje sljedeće borbe ja sam za" napisao je Bisping na twitteru.


731
Kategorije: MMA
Tagovi: Mauricio Rua, Michael Bisping
Najpopularnije
Najnovije