Autor: Admin
Datum objave: 18.07.2012
Komentari:
0,00


SERGEI LASCHENKO PROTIV LORENA JAVIERA JORGEA

Laschenko favorit

U subotu će se na Tenerifima u jednoj od borbi susresti ponajbolji europski kickboksač Sergei Laschenko i Loren Javier Jorge...

 

U Its Showtimeovom gostovanju u Španjolskoj u jednoj od glavnih borbi nastupiti će nam dva dobro poznata borca, jedan od njih je nastupio u Zagrebu na Cro Copovom događaju, dok je drugi bio njegov protivnik u zadnjem nastupu.

 

Sergei Laschenko je nastupio na Cro Cop Final Fightu protiv Daniela Ghite, izgubio je nokautom u trećoj rundi, ali je od tada Laschenko upisao još dvije pobjede, protiv Salaha Edinea Kandoussija u Belgiji, i protiv Rica Verhoevena na K-1 eventu u Madridu.

 

 

S druge strane Loren Javier Jorge prema Wikipediji u svojoj profesionalnoj karijeri ima 68 pobjeda i 9 poraza, ali sudeći prema zadnjih četiri nastupa Loren je daleko od top forme jer je poražen čak tri puta. U 2011. je poražen od Tyronea Sponga i Danya Ilunge, upisao je pobjedu protiv Rondey Glundera.

 

U 2012. godini nastupio je na K-1 World MAX 2012 World Championship Tournamentu Final 16 protiv našega Mirka Filipovića. Filipović ga je nokautirao u drugoj rundi.

1907
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1, Sergei Laschenko
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije