Autor: Admin
Datum objave: 22.05.2012
Komentari:
5,00


SERGEI LASCHENKO NAPOKON DOBIO NAGRADU

Super Kombat nagrada u Laschenkovim rukama

Prema riječima Eduarda Irimie, rumunjskog kickboxing promotora Sergei Laschenko je dobio nagradu za osvajanje prošlogodišnjeg Grand Prixa...

 

Već ranije smo pisali oko problema Sergeia Lascheka koji je prošle godine osvojio automobil osvojivši Super Kombat World Grand Prix. Tijekom prošle godine SuperKombat je održao Grand Prix, gdje je pobjedniku obećan sportski automobil. Grand Prix je osvojio Sergei Laschenko koji automobil nije vidio.

 

 „Mr. Edy Irimia, molim Vas platite mi moj angažman i vratite mi moj automobil, koji sam osvojio tijekom Grand Prix-a u Rumunjskoj. Nemojte varati druge borce.“ – napisao je Sergei Lascheko na Facebook profilu najčitanijeg K-1 portala.

 

Odmah se oglasio i Super Kombat priopćenjem.

 

„Najavili smo finalistima da će pobjednik dobiti Mitsubishi Lancer Rahlliart special edition. Turnir je osvojio Laschenko, a pitali smo Laschenkovog menadžera što će učiniti s obzirom da je Laschenko iz Ukrajine, a on mi je rekao da bi Laschenko radije isplatu u novcima. Složili smo se da se automobil proda, a Laschenko je trebao dostaviti sve dokumente jer je automobil glasio na njegovo ime.“  - stoji u priopćenju SuperKombat-a.

 

Ovih dana Super Kombat, točnije Eduard Irimia je izjavio kako je prijatelj Sergeija Laschenka kupio automobil i kako je nagrada u potpunosti isplaćena osvajaču Grand Prixa. Irimia se veseli što je ovoj priči došao kraj i kako se nada da će Sergei i njegov menadžment biti uspješan u nadolazećim borbama.

1779
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije