Autor: mi
Datum objave: 16.07.2017


Sep završio sparinge s Beterbievim, otkazan meč s Koellingom

Nakon svoje druge profesionalne pobjede, Hrvoje Sep dva tjedna boravio je u Kanadi kao sparing partner Artura Beterbieva (11-0, 11 KO).

"Iza mene je fantastičnih 14 dana u Montrealu i više od 30 rundi sparinga s Arturom Beterbijevim. Vrijeme je za povratak kući. Vjerujem da je zadovoljstvo obostrano!" napisao je hrvatski poluteškaš na Facebooku.

32-godišnji Rus trebao se 29. srpnja u Quebecu boriti s Nijemcem Enricom Koellingom (23-1, 6 KO)  za mjesto obveznog izazivača u IBF-ovoj poluteškoj kategoriji.

Beterbiev je ugovor potpisao u svibnju, ali je u međuvremenu zatražio raskid ugovora s kompanijom GYM i promotorom Yvonom Michelom koji ga zastupa.


"S velikim žaljenjem moram vas obavijestiti da sam saznao da je GYM odlučio otkazati moju borbu s Enricom Koellingom, iako su me opetovano uvjeravali da će do nje doći. Ove vijesti dolaze usred mojih priprema i vrlo sam uzrujan zbog toga. Situaciju je pogoršala i neistinita vijest koju je objavio GYM da je borba otkazana zato što nisam mogao dobiti vizu za SAD" objavio je Beterbiev.


"Istina je da je GYM odbio nastaviti s ovom borbom, unatoč tome što su svi potrebni ugovori potpisani, ako ne odustanem od tužbe kojom želim raskid našeg ugovora. Kad sam to odbio, GYM se potrudio da ne dođe do borbe."


1421
Kategorije: Boks
Tagovi: Hrvoje Sep, Artur Beterbiev
Najpopularnije
Najnovije