Autor: Admin
Datum objave: 04.04.2013
Komentari:
0,00


SEP I HRGOVIĆ NASTUPAJU U POLUFINALU WSB-a

Propuštaju PH u Zadru

Dvojac BK Leonardo, Hrvoje Sep i Filip Hrgović, ponovno je u akciji u Svjetskoj boksačkoj seriji (WSB)!

 

U prvom polufinalnom dvoboju između Mexico Guerrerosa i Astana Arlansa, koji će se održati u petak (12. travnja) u Ciudad Mexicu, Hrvoje i Filip branit će kazahstanske momčadi u poluteškoj i teškoj kategoriji. Budući da za domaću momčad nastupa Bojan Mišković, moguć je i hrvatski dvoboj u poluteškoj kategoriji u meksičkom ringu.

 

I Sepu i Hrgoviću bit će ovo peti ovosezonski nastup u WSB-u, obojica su dosad postigli po tri pobjede i jednom bili poraženi. Budući da nakon mečeva u Ciudad Mexicu, slijedi uzvrat u Almatiju u kojem hrvatski borci zbog obveze stanke neće nastupiti, to otvara vrata njihovim eventualnim mečevima u velikom finalu WSB-a 10. i 11. svibnja u Astani.

 

 

 

Nažalost, zbog obveza u WSB-u, mali su izgledi da će Sep i Hrgović, kao dvojica najboljih hrvatskih boksača, nastupiti na seniorskom prvenstvu Hrvatske koje 17. travnja počinje u Zadru.

 

„Naime, suprotno preporuci Međunarodnog boksačkog saveza (AIBA), čelnici Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) propustili su domaći kalendar natjecanja uskladiti s međunarodnim. Sep je prošle godine u finalu hrvatskog prvenstva u poluteškoj kategoriji u Puli kontroverznom sudačkom odlukom izgubio upravo od Miškovića, dok je Hrgović u superteškoj kategoriji deklasirao sve svoje suparnike, pa tako i olimpijca iz Pekinga Marka Tomasovića.“ – stoji u objavi za medije boksačkog kluba Leonardo.  

1717
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, WSB, Filip Hrgović, Hrvoje Sep
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije