Autor: BK Leonardo
Datum objave: 22.10.2017


Sep: Gruzijac me iznenadio svojim udaračkim sposobnostima

Hrvoje Sep u subotu navečer stigao je do treće pobjede u profesionalnoj boksačkoj karijeri.

 Na FFC-u u Linzu hrvatski je poluteškaš jednoglasnom odlukom 58:55 pobijedio gruzijskog suparnika Levana Luhutašvilija.

Sep je dominirao u gotovo svim rundama, no Gruzijac se pokazao iznimno neugodnim boksačem i trebalo se dobro čuvati njegovih nokauterskih ambicija. U ringu TipsArene Luhutašvili je pokazao zašto je i kako nokautirao su četvoricu svojih dosadašnjih suparnika.

 

"Znao sam da će biti teško, ali znao sam i da ću pobijediti. Luhutašvili je odličan boksač, ali pronašao sam recept i za njega. Mislim da sam u petoj rundi čak možda mogao nokautirati. Zadovoljan sam, moja je pobjednička serija nastavljena i u Linzu" izjavio je nakon meča Hrvoje Sep.


Jedan Gruzijčev neuspjeli pokušaj sredinom prve runde, nakon kojeg se Sep okliznuo i pao, sudac u ringu pogrešno je protumačio i brojao hrvatskom poluteškašu kao da je u nokdaunu. Međutim, Hrvoje nije dopustio iznenađenje, strpljivo je gradio svoju pobjedu serijama udaraca i odličnim kretanjem i eskivažama.


"Nema ni govora o nokdaunu, sudac je prilično pogriješio. Moram priznati da me Gruzijac iznenadio svojim udaračkim sposobnostima, nisam očekivao da je tako opasan. Radi se o iznimno neugodnom boksaču, mnogi će se na njemu spotaknuti. Sepova predstava bila je na vrlo visokoj razini, jer jedino tako se može pobijediti ovakve suparnike, ali uvjeren sam da je mogao slaviti i prekidom" rekao je Leonard Pijetraj, Sepov trener i menadžer.


1121
Kategorije: Boks
Tagovi: Hrvoje Sep
Najpopularnije
Najnovije