Autor: dh
Datum objave: 12.01.2021
Komentari:


Šef UFC-a otkrio što bi se moglo dogoditi ne bude li Khabib pristao na povratak

Bude li se Khabib zaista umirovio, onda će se u tom trenutku najbolje rangirani borac za naslov boriti s Conorom. Naravno, bude li McGregor pobijedio Poiriera - kazao je Dana WhiteI dok se s nestrpljenjem čeka UFC-ov veliki okršaj 23. siječnja između Conora McGregora i Dustina Poiriera mnoge zanima što će se dogoditi ne bude li prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov pristao na povratak u oktogon.


Naime, UFC-ov predsjednik najavio je skorašnji sastanak s neporaženim Dagestancem na kojem će ga pokušati nagovoriti da se vrati borbama.


Dana White bi vjerojatno pristao da to bude i samo jedan meč, a sredio bi da Khabibov suparnik bude Conor McGregor. No UFC-ov šef ima i rezervni plan.


- Bude li se Khabib zaista umirovio, onda će se u tom trenutku najbolje rangirani borac za naslov boriti s Conorom. Naravno, bude li McGregor pobijedio Poiriera - kazao je Dana White.

Po Whiteovim riječima možemo zaključiti kako bi se McGregor, pobijedi li Poiriera, za naslov borio protiv prvog izazivača Justina Gaethjea.

Ljestvica UFC-a lake kategorije: prvak Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje, Dustin Poirier, Charles Oliveira, Conor McGregor, Tony Ferguson...

151
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije