Autor: Admin
Datum objave: 18.10.2012
Komentari:
0,00


SEBASTIAN CIOBANU O DŽEVADU POTURKU

Osjetiti će pravu bol

U subotu će se održati Superkombat WGP, u glavnoj borbi večeri bore se BH Machine Dževad Poturak i Rumunj Sebastian Ciobanu...

 

Glavna borba večeri između dvojice veterana kickboxinga, Dževad Poturak, bosansko-hercegovački borac će se suprostaviti rumunjskom Sebastianom Ciobanuom.

 

Ciobanu trenutno misli samo na borbu s Poturkom i potajno se nada velikoj borbi, naravno pobjedi, koja će mu donijeti mjesto na jednom od budućih K-1 turnira. Smatra da je Dževad borac s mnogo iskustva i da neće biti lako.

 

 

 

U 2008. godini Ciobanu je pobjedio Poturkovog brata Dženana. Tada je Ciobanu bio na početku karijere, sada je puno snažniji i misli da može pobjediti i Dževada.

 

„Pobijedio sam njegovog brata i nadam se da će me Poturak podcijeniti. Također ću se boriti u svojoj zemlji, pred svojim fanovima, udarat ću ga kao vampir tako da će osjetiti pravu bol.“ – rekao je Ciobanu.

 

Superkombat brand je jako popularan u Rumunjskoj, zahvaljujući njihovom predsjedniku Eduardu Irimiji koji konstantno radi na promociji i pobljšanju, jačanju branda.

1799
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, Dževad Poturak,
Komentari
# 2 Dana 21.10.2012 - 10:01 zg ... je rekao/la:
.Milanović zasluženo izgubio , bahati se a ne zna povezat ruke i noge. Budući svjetski šampion kako on kaže bez pravih serija. Dali je u pitanju strah da ne dobije batine to je sad upitno. Tehničko-taktički loše pripremljen za Stoicu koji nije nešto naročito pokazao ali je bio bolji. Poturak zaslužio dodatnu rundu ali ipak je to Rumunjska zemlja lopova i varalica.
 
# 1 Dana 20.10.2012 - 12:42 k-1 ... je rekao/la:
Puši Poturak i Milanović.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije