Autor: mi
Datum objave: 06.10.2016


Sean Šturbej uoči meča s Mihaljevićem: Nakon dvije godine treninga ulazim u ring s jednim od naših najboljih boraca

Sean Šturbej na startu svoje profesionalne karijere borit će se s jednim od najiskusnijih hrvatskih boraca.

Član istarskog Predatora na Bilić-Erić Fight Nightu u subotu u Zagrebu bori se protiv Igora Mihaljevića.

“Gledam na ovu borbu kao na još jednu super priliku u životu. Naime, pošto treniram nepune dvije godine ja sam stvarno zahvalan organizatoru, koji je prepoznao moj žar za borbom, iskustvom i napretkom i pružio mi ovakvu priliku i to ni manje ni više nego s borcem takvog statusa. Od samog meča očekujem da publici poklonimo ono što se očekuje od teškaša, meč pun akcije i kvalitetnih udaraca.”

- I Vi I Igor Mihaljević trenutno pomažete Mladenu Kujundžiću u pripremama za K-1 Grand Prix u Beogradu. 


“Ja se s Igorom ne poznajem osobno, pošto ja dolazim u drugo vrijeme na sparinge kod Mladena, tako da ni ne znam što me čeka. Na moju veliku žalost zadnja tri dana ležim u virozi i temperaturi, te ne treniram, ali u subotu dajem sve od sebe. “Posljednju borbu sam imao u Sloveniji na Trebnje fight nightu gdje sam izgubio od odličnog slovenskog protivnika.”


- Kako vidite Mladenove izglede na Europskom  K-1 Grand Prixu u Beogradu?


“Prije svega da vam kažem da je meni  najveća čast data upravo kad me je Mladen pitao hoću li mu biti sparing partner u ovim pripremama. Pratim ga od samih početaka i on je meni jedan od dražih boraca ikad. A njegovu tešku ruku sam sad i sam osjetio i mogu vam reći da se čudim sam sebi kad odem na slijedeći sparing. Pobjeđuje naravno u Beogradu, jer on to zaslužuje i drugo ni ne dolazi u obzir."


- Kako ste se počeli baviti kick boksom i, ako se ne varam, uglavnom ste nastupaoli u 'mekim' disciplinama. Kako ste se prilagodili na ‘tvrde’ discipline? Prošle godine ste bili 2. na Croatia Openu.


“Taj svijet borilačkih vještina me nekako uvijek interesirao, ali nikako da krenem i onda sam upoznao svoju današnju djevojku, trenericu i vlasnicu kickboxing i Muay thai klubova "Predator" Alisu Ramakić, koja me dovela na prvi trening i rekla da  zna kako sam ja rođen za to. Gurnula me u vatru već godinu dana  poslije na Croatia Openu gdje sam u polufinalu izgubio od Vujevića, reprezentativca Crne Gore, i koliko god to bilo bolno iskustvo, osjetio sam kako se ono kaže krv i poželio još."

"I evo me, dvije godine poslije u ringu s jednim od naših najboljih boraca."


"U ove dvije godine osim Alise moj trener je i Ivan Rudan, veliki i svima znani borac, u pripremama  mi  pomaže Senad Ramakić, a odlazim još na treninge kod Mladena Kujundžića u Dynamite i u OFC kod Mladena  Kranjčeca.""Ove jeseni sam  trenirao u Ronin-Carnage kampu u Novom Sadu (koji imamo u planu na proljeće organizirati u Predatoru) gdje su trenirali vrhunski borci i gdje su nas trenirali odlični Miša ‘Ronin’ Bačulov, Nathan ‘Carnage’ Corbett, Nikola Pavković i drugi.


"Pa i nisam se borio samo u mekim disciplinama, borio sam se na svim natjecanjima u svim disciplinama na kojima je bilo teškaša, osim na državnom, jer je Alisa smatrala da nema smisla da ulazim još u ring s prvacima."

 

- Imate i licencu za suca.


“Što se tice licence za suca, to me je opet Alisa poslala jer eto želi da znam bolje pravila i da budem u tome svemu više, a i da u Predatoru imamo suca.”

“Koristim priliku da se zahvalim svima koji mi pomažu u treninzima, zatim mojim Predatorima, kolegama s posla, portalima i načelniku moje Općine Kršan, koji su uvijek uz mene.”

Na priredbi će se boriti i Luka Jelčić protiv Bugarina Krasimira Staneva. Zagrepčanin je zamijenio Francisca Barrija ‘Croatu’.3501
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Igor Mihaljević
Najpopularnije
Najnovije