Autor: mi
Datum objave: 24.01.2020


Saudijci nude velike novce za borbu između Joshue i pobjednika revanša Wilder-Fury

Hoće li saudijski novac biti dovoljan da Deontay Wilder ili Tyson Fury pristanu na bobu s Anthonyjem Joshuom ove godine?

Joshuin promotor Eddie Hearn kaže da postoji ‘ogromna ponuda’ za održavanje borbe za neospornog prvaka svijeta u teškoj kategoriji u toj zemlji.

Joshua je u Saudijskoj Arabiji u prosincu pobjedom u revanšu protiv Andyja Ruiza po drugi put postao svjetski prvak u teškoj kategoriji.

Očekuje se da će Britanac u idućim danima finalizirati borbu s obveznim izazivačem Kubratom Pulevom, dok se Wilder i Fury drugi put bore 22. veljače, te imaju opciju i za treći meč ove godine.

Wilderov menadžer Shelly Finkel izjavio je da ih u ovom trenutku ne zanima nikakva ponuda s Joshuine strane.

“Moramo pokušati to ostvariti. Anthony Joshua želi borbu s pobjednikom meča Wilder-Fury. Već smo bili u toj poziciji. Obojica su odbili ponudu 60-40 i nemamo druge no ponuditi im podjelu 50-50. Imamo ogromnu ponudu za održavanje te borbe kod njih u saudijskoj Arabiji” izjavio je Hearn.


Saudijci imaju budžet kojim mogu nadmašiti sve druge ponuđače. 

“To je značajna opcija, imamo partnere u Saudijskoj Arabiji. Oni su dali novac za borbu s Andyjem Ruizom. Sve što su obećali su i ispunili, Jako žele tu borbu i kad imaju takav stav teško ih je pobijediti.”
Foto: Mark Robinson
1156
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije