Autor: mi
Datum objave: 01.08.2017


Rumble: Oezdemira nisam mogao rušiti ni high kickom

Anthony Johnson prokomentirao sjajan start karijere Volkana Oezdemira (15-1) u UFC-u.

27-godišnji Švicarac fantastično je počeo karijeru u najjačoj MMA promociji. U debiju je podijeljenom odlukom slavio protiv Ovincea St. Preuxa, a potom brzinski nokautirao Mishu Cirkunova i Manuwu. Oezdemir je bio ‘Rumbleov’ glavni sparing u posljednje vrijeme.


“Bio je moj glaavni sparing partner za nekoliko posljednjih borbi zadnjih godinu-godinu i pol dana. Primao je moje udarce i nisam ga mogao rušiti. Pogodio sam ga nekoliko puta nogom u glavu i nije pao. Volkan je čvrst. Ljudi ne shvaćaju koliko je zapravo čvrst” izjavio je Johnson.

“Volkan je zaslužio borbu za naslov. Ja sam nokautirao Jimija za dvije runde, a on tako brzo da me je posramio. Treba im nova krv u poluteškoj kategoriji. Ja sam se borio dvaput za naslov, a i Gus se već dva puta borio za naslov.”


‘Rumble’ se nedavno umirovio kako bi se posvetio poslu s medicinskom marihuanom. U Anaheimu je kao gledatelj pratio UFC 214. Nakon borbe Jonesa i DC-a izjavio je da bi ozbiljno razmislio o povratku u kavez protiv Jonesa ako dobije prihvatljivu financijsku ponudu. Uoči UFC-a 214 točno je prognozirao da će Jones u revanšu završiti DC-a.1064
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Anthony Johnson
Najpopularnije
Najnovije