Autor: mi
Datum objave: 29.11.2019


Ruiz: Kad moji protivnici pokušavaju boksati i kretati se tada ih još brže lomim

Andy Ruiz (33-1, 22 KO) očekuje da će Anthony Joshua (22-1, 21 KO) u revanšu biti znatno oprezniji.

U njihovoj prvoj borbi u lipnju u New Yorku Joshua je rušio Meksikanca u trećoj rundi, ali se do kraja iste te runde i sam dva puta našao na podu. Ruiz je dominirao ostatkom borbe rušivši  Britanca ukupno četiri puta do prekida u sedmoj rundi  nakon čega je postao novi WBA, WBO, IBF i IBO prvak svijeta u teškoj kategoriji


“Očekujem to. Ali, ako se želi pomlatiti još bolje za mene. Volim se potući jer sam takav borac 7. prosinca moram ga pritisnuti, raditi na tijelu, slomiti ga, pogotovo mentalno” izjavio je Ruiz za Sky Sports.

“Moramo vidjeti u kakvom će on biti stanju jer je sav pritisak na njemu. Pritisak nije na meni jer sam ja slijedio svoj san i ostvario svoj san. Naravno da želim više. Želim iza sebe ostaviti naslijeđe Andyja Ruiza Juniora.”


Ruiz ima iskustva s protivnicima koji žele boksati s distance i ne upuštati se u otvorenu borbu. On ima puno povjerenje u svoje sposobnosti da skrati ring i vjeruje da protivnike završava brže kada se oni pokušavaju stalno kretati iz runde u rundu.

“Ljudi nisu vidjeli kako skraćujem ring. Kad pokušavaju boksati i kretati se tada ih još brže lomim. Kao što bi Mike Tyson rekao: Svi mi imamo plan dok ne primimo udarac u lice. Siguran sam da će on htjeti boksati oko mene. Jedan udarac može promijeniti borbu. To se dogodilo i 1. lipnja. Sada bi moglo biti malo teže nego prvi put. Moram pokazati svoje vještine i svoj talent.”

949
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Andy Ruiz Jr.
Najpopularnije
Najnovije