Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Roy Jones Jr. još je opasan

U borbi dvije boksačke legende, Ray Jones Jr. je izborio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom nakon 12 rundi protiv Felixa "Tita" Trinidada u subotu na Madison Square Gadrenu.  Trinidad je bio vrlo agresivan u početku borbe, odlično se kretao i izbjegavao krute razmjene udaraca sa snažnijim Jonesom. U trećoj rundi Jones je završio na užadi i izazivao Trinidada da dođe blizu sa udarcima u tijelo koje je do tada uspješno koristio, ali Trinidad se nije dao.

Kako je borba napredovala Jones je počeo pogađati sa svojim udarcima i konačno u sedmoj rundi Trinidad je bio malo prespor. Jedan desni kroše u sljepoočnicu je rušio Trinidada na pod, međutim nakon brojanja Trinidad se ustao i uspješno izbjegavao Jonesa ostatak runde. U nastavku bilo je očito da je Jones jednostavno fizički presnažan za Trinidada koji je idućih dvije runde eskivirao i trudio se preživjeti. Serije udaraca u tijelo koje je Trinidad tokom borbe plasirao kao da nisu imale efekta na Jonesa.

U desetoj rundi Trinidad je opet završio na podu, ali se ustao prije nego što je sudac odbrojao. Do kraja borbe Trinidad uspijeva ostati na nogama i borba dolazi pred suce.

Roy Jones Jr. pobjeđuje jednoglasnom sudačkom odlukom 116-110, 117-109, 116-110.

Za više informacija o borcima, pogledajte najavu za meč OVDJE.

Nakon borbe Jones je rekao Trinidadu "Ne mogu vjerovati da si ostao u ringu punih 12 rundi samnom. Imali smo odličnu borbu kad su svi rekli da smo prestari." Jones je mislio kako je Trinidad konstantno bio na rubu nokauta, "On [Trinidad] je izbjegavao puno mojih dobrih udaraca i osjećao sam se kao da ga ne uspijevam nokautirati za centimetar svaki put".

"Uzeo sam dvije godine i osam mjeseci pauze. Ne želi umanjiti Royevo postignuće ali da sam uspio izbjeći ona nockdowna mislim da bi pobijedio odvu borbu. On je vrlo brz i jak i odlično udara. Nemam isprika. Mislim da je pobjedio borbu ali sa ne tako velikom razlikom." rekao je nakon borbe Trinidad.

1510
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije