Autor: mi
Datum objave: 11.07.2017


Roach: Još nisam plaćen. Ne znam ljuti li se Manny na mene

Trener Mannyja Pacquiaoa, Freddie Roach, otkrio je da je boksač jedva progovorio s njim nakon poraza od Jeffa Horna.

Osmerostruki svjetski prvak poražen je dvojbenom sudačkom odlukom u meču u kojem je ostao bez WBO naslova u velteru, a u koji je ušao kao veliki favoriti. Roachu se zamjera što nije intervenirao kod suca zbog čestih Hornovih udaraca glavom koje su izazvale posjekotine kod njegovog boksača.


Roach kaže da nakon borbe na stadionu u Brisbaneu, pacquiao nije htio progovoriti dvije riječi s njim i da ga nije htio pogledati u oči. Uz to, kaže da još nije plaćen za svoj posao.


"Htio sam vidjeti gdje mu je glava, a on me nije ni pozdravio. Ne znam ljuti li se na mene ili je što drugo u šitanju" rekao je Roach za Sports Illustrated.


"Zaista ne znam ljuti li se namene. Ali, mogu vam reći ovo: Još nisam plaćen."

U tjednima uoči borbe Roach je govorio da ako se Pacquiao bude mučio s boksačem poput Horna da je vrijeme za kraj.

"Možda je mislio da sam mu to došao reći. Ali, ne bih mu nešto takvo rekao u tom trenutku. Tamo je bilo puno ljudi. Ne bih nikoga tako osramotio. Definitivno me izbjegavao."


"Manny u toj borbi nije bio svoj. Nije izgledao kao Manny Pacquiao kojeg znam dugo vremena. Bilo je skoro gotovo u devetoj. Još jedna takva runda i... ali, jednostavno nije mogao".


Fanovi su se nadali borbi između dvije najveće Top Rankove zvijezde - Terencea Crawforda i Pacquiaoa. Poraz je završio tu priču, ali Roach tvrdi da se svejedno ne bi borili s Crawfordom.

"Ako bi se borili u ovom trenutku s Terenceom Crawfordom... on je atleta. Vrlo je pokretan. On je poput mladog Mannyja Pacquiaoa. Mislim da se u ovom trenutku ne želimo boriti s tipom poput njega."


Roach tvrdi da se Pacquiao zadržao u boksu toliko dugo i vratio iz mirovine zato što je ganjao revanš protiv Floyda Mayweathera. Filipinska zvijezda tvrdila je da zbog ozljede ramena nije mogla pružiti bolju izvedbu protiv Mayweathera, a da je otkazao meč do borbe ne bi nikada došlo.


973
Kategorije: Boks
Tagovi: Manny Pacquiao, Freddie Roach
Najpopularnije
Najnovije