Autor: Admin
Datum objave: 17.08.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


RICCO RODRIGUEZ

Imam priliku da pobjedim Fedora

MMA borac Ricco Rodriguez je puno radio na poboljšanju tehnike, samouvjereno izjavljuje kako može pobjediti Fedora Emelianenka..

Bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Ricco Rodriguez je nedavno dao ekskluzivni intervju za Cage Report u kojem govori o budućnosti. Rodriguez je u zadnjoj borbi polugom pobjedio Johna Browna na Reality Combat priredbi prošloga mjeseca. Proteklih mjeseci je dosta radio na svojoj tehnici i kako kaže podigao je na veći level.


- Osjećam se odlično nakon pobjede nad Johnom Brownom ali ne želim stati na tome, psihički sam na točki gdje smatram da se mogu vratiti među velike borce. Također sam primjetio da trenutni prvak u teškoj kategoriji UFC-a Brock Lesnar ima mnogo rupa u svom performansu i vjerujem da bih ih iskoristio kad bi se našli u ringu.– kaže Rodriguez.

31-godišnji borac smatra kako će uskoro dobiti priliku protiv najjačeg borca na svijetu Fedora Emelianenka. Rodriguez kaže kako je već ostvario kontakt ali ništa značajno se još nije dogodilo. Smatra da bi mogao pobjediti Fedora jer je već „uništio“ jedinog borca koji je pobjedio Rusa.
2801
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije