Autor: mi
Datum objave: 03.06.2019


Rakić: Sada sam fokusiran na borce iz vrha

Aleksandar Rakić (12-1, 4-0 UFC) oduševio je u subotu na UFC-ovoj priredbi u Stockholmu.

27-godišnji srpsko-austrijski poluteškaš za samo 42 sekunde potezom koji bi Mirka Filipovića učinio ponosnim nokautirao je veterana Jimija Manuwu.

Poslije se ispričao publici za prvotnu reakciju nakon nokauta kada im je dao znak da budu tiho jer Jimi spava.

“Kad sam dobio ime Jimija Manuwe bio sam sretan što mi je UFC dao rangiranog protivnika. Ali, s druge strane, poznajem Jimija dugo vremena, zajedno smo trenirali i poštujem ga kao borca i osobu. Ovo je samo posao.”


“Ovo je bila kratka borba i tu kombinaciju često izvodim zbog svog kick boks zaleđa. Radio sam na tom lijevom kicku nakon desnog aperkata. Izgleda da sam ga pogodio na pravo mjestu u pravo vrijeme.”


Manuwa je bio rangiran na 11. mjestu UFC-ove kategorije do 93 kilograma i Rakić se nada da će sada zauzeti njegovu poziciju i nastaviti proboj u vrh.


Za sljedeću borbu za njega organizacija ima puno opcija – tu su Johnny Walker, Ilir Latifi, Corey Anderson ili Glover Teixeira.

“Mislim da ću sada zauzeti Manuwinu poziciju. On je bio 11. i ja ću sada zauzeti njegovo mjesto i boriti se s nekoliko rangiranih boraca kako bih došao do vrha. Ja sam veliki izazov za te momke i ja dolazim. Nemam nijedno ime posebno za izdvojiti, ali fokusiran sam na borce u prvih 10.”

Foto: MMA Junkie
257
Kategorije: MMA
Tagovi: Aleksandar Rakić
Najpopularnije
Najnovije