Autor: mi
Datum objave: 21.03.2018


Račić uz Soldića na KSW-u 43

Antun Račić (20-8-1) 14. travnja na KSW-u 43 u Wroclawu imat će drugi nastup za poljsku MMA promociju.

Nakon što je u debiju u Dublinu podijeljenom odlukom pobijedio Pawela Polytila, 27-godišnji 'Killer' u borbi u bantamu sastat će se s Kamilom Selwom (10-6).

23-godišnji Poljak u posljednjoj borbi izgubio je jendoglasnom odlukom od Anzora Azhieva (7-2) koji ima pobjedu nad Vasom Bakočevićem. Početkom 2015. izgubio je rear-naked chokeom u prvoj rundi od Damiana Stasiaka koji je pobijedio Filipa Pejića na UFC-u u Zagrebu.

Na priredbi u Wroclawu Roberto Soldić (13-2) prvi će put braniti naslov prvaka u velteru protiv Južnoafrikanca Dricusa Du Plesisa (11-1).


U borbi za upražnjeni naslov u teškoj kategoriji sastaju se bivši UFC-ov borac Phil de Fries (14-6) i Michal Andryszak (20-6-1 NC). 31-godišnji Englez u najjačoj MMA promociji gubio je od Stipe Miočića, Todda Duffeeja i Matta Mitrionea, a pobijedio je Olija Thompsona i Roba Broughtona. U posljednjoj borbi u prosincu prošle godine u Bellatoru je giljotinom svladao Jamesa Thompsona. Ima i pobjedu protiv Bretta Rogersa.


25-godišnji Poljak u posljednje četiri borbe nokautirao je Denisa Smoldareva, Tima Haguea, i bivšeg KSW-ovog prvaka Fernanda Rodriguesa Jr.-a, te je slavio submissionom protiv Michala Kite. 
264
Kategorije: MMA
Tagovi: , Antun Račić
Najpopularnije
Najnovije