Autor: mi
Datum objave: 24.01.2017


Propali pregovori za borbu Brook-Khan

Iako su obojica u zadnjim mečevima nokautirani, zanimanje za borbu zmeđu Amira Khana i Kella Brooka je veliko na Otoku.

Svi su svjesni da bi zaradili više novca boreći se međusobno nego protiv bilo kojeg dostupnog protivnika u ovom trenutku.

Ali, Brookov promotor Eddie Hearn nije zainteresiran za Khanovu ponudu podjele novca u omjeru 70-30 za boksača pakistanskog podrijetla.

Hearnova obavijest dolazi nakon Khanovog Tweeta: "Eddie, ja sam A strana i ti i Kell znate da će zaraditi više nego je zaradio protiv GGG-a. zar se ne slažeš?"


Hearn se nije složio.

Preko društvenih mreža oglasio se i Brook porukom: Koji je on k...?

Khan je odgovori: Ja sam ovaj tip ispod (na screenshotu je objavljena Khanova zarada od 30 milijuna dolara). Sada odjebi natrag u red. Bori se sa svojim obveznim izazivačem za milijun dolara. Moja ponuda je predobra za tebe. Uzmi ili ostavi."


Hearn je više puta ponovio da bi radije da se Brook bori s Khanom nego s obveznim izazivačem za IBF-ov naslov u velteru Errolom Spenceom (21-0, 18 KO).

Brooku je ostalo oko mjesec dana da odluči hoće li se boriti protiv opasnog Spencea ili uprazniti IBF-ov naslov. International Boxing Federation dozvolio je Brooku dodatnih 60 dana za odluku, jer se oporavlja od operacije jagodične kosti koja je slomljena u borbi s Golovkinom.

Brook je zainteresiran i za borbu s Mannyjem Pacquiaom, ali to mu neće biti sljedeći meč. Hearn i Bob Arum održali su prve razgovore za održavanje borbe Brook-Pacquiao u rujnu u Londonu.

Khan se nije borio od poraza protiv Canela u svibnju prošle godine.


697
Kategorije: Boks
Tagovi: Amir Khan, Kell Brook
Najpopularnije
Najnovije