Autor: mi
Datum objave: 08.05.2016


Poturak se spustio na 95 kilograma i traži SuperKombatov pojas

Na subotnjoj SuperKombatovoj priredbi u Bukureštu najavljena je borba za naslov u supercruiserweightu (-95 kg).

Španjolac Jorge Javier Loren branit će pojas koji je osvojio protiv Andreja Stoice protiv još jednog Rumunja Ionuța Iftimoaieja. 37-godišnjem borcu koji je u karijeri pobjeđivao Freddyja Kemaya i Petra Majstorovića to bi trebao biti oproštajni meč.

Tu u priču ulazi Dževad Poturak.

 

‘BH Machine’ koji  je na prvoj SuperKombatovoj priredbi 2011. pobijedio Iftimoaieja spustio se iz teške u kategoriju do 95 kilograma. Kaže da se u kick boksu nitko ne oprašta samo jednom i zatražio je od SuperKombatovog čelnika Eduarda Irimije borbu s pobjednikom.


“Pa svi to kažu oproštajni po pet puta. Već sam jednom pobijedio Iftimoaieja, pa eto mu prilike za častan revanš. Al’ eto, ako pobjedi i ne oprosti se... bujrum… a ako izgubi želim ovog drugog” rekao je 38-godišnji Sarajlija za Cro Ring.

“Da, otišao sam kategoriju niže… Bolje se osjećam i to je samo nekoliko kilograma ispod moje stalne težine. Dosta od mene s košarkašima. Bacio sam rukavicu u lice, želim pobjednika iz tog meča. Od sada ću se boriti sa šampionima do 95kg. A vratit ću i WAKO pojas iz Wroclawa od  Turinskog”.
3704
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Dževad Poturak,
Najpopularnije
Najnovije