Autor: Boris
Datum objave: 03.04.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


POKRAJAC U PUNOM TRENINGU

Respektiram Blachowicza

Pokrajac za samo 15ak dana nastupa na WFC-u 8 u glavnoj borbi večeri protiv Poljaka Jana Blachowicza, pripreme u najvećem stadiju...

Hrvatski gladijator Igor Pokrajac je u najvećem stupnju priprema za borbu protiv Jana Blachowicza, poljskog ultimate fight borca. Dvojica boraca će se susresti po prvi put u ringu, a koliko će borba biti zanimljiva govori činjenica da se o njoj piše i na najjačem svjetskom MMA portalu Sherdog.com.

Ovo će zasigurno biti jedna od najtežih borbi u Pokrajčevoj borilačkoj karijeri, tako da se priprema najduže do sada. Najviše trenira u dvorani kod Mirka Filipovića, dok mali dio treninga odrađuje i u teretani kod Željka Radolfija i Maria Mlinarića u Core Gymu.


Pokrajac je zadnju borbu imao na Obračunu u ringu 9 gdje je u dvije minute koliko je i trajala borba nokautirao Slovaka Martina Božika.

- Čitao sam intervju s Blachowiczem na vašem portalu. Imam sve pozitivne reakcije, respektiram Blachowicza, dobar je borac i borba će biti dobra. Ne želim dizati bespotrebne denzije jer nisam takav tip borca.
2243
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije