Autor: Boris
Datum objave: 05.12.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


PISMO WKF-a

44. Europsko prvenstvo

Antonio Espinos Ortueta, predsjednik europske i svjetske karate federacije koji je proglašen počasnim članom Hrvatskog karate saveza, pozdravio je organizaciju 44. Europskog seniorskog prvenstva u Zagrebu.

„Svi željno iščekujemo 44. Europsko seniorsko karate prvenstvo koji će se održati 2009. u Zagrebu. Hrvatski karate savez se u posljednjih nekoliko godina pokazao kao uzoran član, kako na sportskom planu tako i po strukturnim i organizacijskim kapacitetima, ne samo Europske već i Svjetske karate federacije.

Hrvatski karate savez je model efikasnosti i dobrog obavljanja dužnosti. Uvijek je zadovoljstvo surađivati s njima, a specijalno bih istaknuo predsjednika Stjepana Čelana koji je djelovanjem u Europskoj karate federaciji svojim pozitivnim stavom olakšao organizaciju i pripreme ovog prvenstva 2009.

Ovaj veliki događaj za Hrvatsku je zasluga Hrvatskog karate saveza i mišljenja sam kako će 44. Europsko seniorsko karate prvenstvo neupitno biti novi kontinentalni uspjeh za naš sport i također novi uspjeh Europske karate federacije zahvaljujući neizmjernom doprinosu jedne od njegovih uzoritih članica.“

Ovim putem i mi želimo čestiti Hrvatskom Karate Savezu..
1298
Kategorije: Karate
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije