Autor: mi
Datum objave: 26.04.2019


PH: Babić pobijedio Rebolja, brutalan nokaut Rudana

U Zagrebu je završen drugi dan 29. pojedinačnog Prvenstva Hrvatske u boksu za seniore.

U danu u kojem je viđeno dosta zanimljivih mečeva izdvajamo nokaut Mate Rudana. Pit Bullov velteraš krošeom u prvoj rundi je teško nokautirao Luku Kapovića. Nakon nokauta je nastao muk u dvorani jer je boksač makarskog Predatora ostao bez svijesti. Neko vrijeme mu se ukazivala pomoć, ali je došao sebi i izašao iz ringa.


Rudan će se u polufinalu boriti s Mihaelom Jugovićem, a drugi polufinalni par u kategoriji do 69 kilograma čine Petar Cetinić i Marko Zeljko koji su prekidima završili četvrtfinalne mečeve.


U teškoj kategoriji branitelj naslova Toni Filipi prekidom u drugoj rundi pobijedio je Lovru Šojata i u polufinalu ide na Frana Hodaka.

Alen Babić jednoglasnom odlukom je svladao Zvonimira Rebolja. Osječanin se u prvoj rundi dobro kretao, izbjegavao Babićeve nalete i pogađao. No, od druge runde situacija se promijenila i Leonardov boksač uspio je više puta pritisnuti protivnika uz užad i nanijeti štetu. 


Babić u polufinalu ide na Josipa Žižića koji je sudačkim prekidom u drugoj rundi pobijedio Rinu Caktaša.

Damir Plantić na put prema obrani naslova krenuo je pobjedom u prvoj rundi protiv Pavla Galjanića Dekarisa. Meč je prekinut nakon intervencije liječnice koja zbog krvarenja nosa nije dozvolila nastavak mladom Leonradovom boksču.

U polufinalu se bori s Darijem Petrićem koji je nokautirao Marka Ramljaka. Njegov brat Luka bio je siguran protiv Doriana Grlića i u polufinalu ide na Đanija Brabira koji je zahvaljujući pogrešnom sudačkom bodovanju pobijedio Nikicu Radonića podijeljenom odlukom.
Foto: Cro Ring

4847
Kategorije: Boks
Tagovi: Hrvatski boksački savez, Luka Plantić, Alen Babić, Toni Filipi, Damir Plantić
Najpopularnije
Najnovije